Volwaardige ruimte

Wat eerst een wat vergeten lokaaltje in het gebouw naast de eigenlijke kantoorruimtes van het boekhoudkantoor was, werd door Simple omgetoverd tot een knappe vergaderruimte met daarin een informele eethoek die uitgeeft op het aangrenzende keukentje. Het boekhoudkantoor, gelegen in een historisch pand op de Korenmarkt in Mechelen, stapte naar Simple omdat het nood had aan een ruimte waarin het wat grotere groepen of meerdere klanten tegelijk kon ontvangen. 

Het interieur zet de toon

In de ruimte werd een hoek afgebakend met twee modulaire, uit eiken balkjes opgebouwde wanden. Handig dat ze toch contact houden met de rest van de ruimte en licht laten doorstromen. Een hoog tafeltje speelt er in op de informele sfeer, de tros lampen doet vrolijk mee. De lange tafel met ruim zitplaats voor acht, roept een meer formele stemming op. Hier kan gewerkt worden. Toch blijft de ruimte één geheel, de grijs-blauwe tinten wekken vertrouwen en brengen rust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *