Room for Room

Nele en Rogier woonden al enkele jaren in hun huis, toen het tijd werd een stuk bij te bouwen. 

‘We hadden nood aan bergruimte en aan wat extra ruimte voor onszelf’, vertelt Nele. De witte wand verbergt een deur die naar een nog grotere berging leidt. Verschillende lades en deurtjes maken plaats voor meer dan zomaar spullen. Omdat ze beide sportievelingen zijn, zocht het koppel ook ruimte voor hun dagelijkse workout.

Hoofd in de wolken

Rogier toont ons enthousiast zijn platencollectie, mooi geordend op handige schabben
Een uitschuifbare wand kan het gedeelte met douche en infraroodcabine afsluiten van het leefgedeelte
Zicht op douche en infraroodcabine

‘Niet toevallig is de bijbouw gebouwd op de plek waar de avondzon valt’, mijmert Rogier. Het roze van de wand smelt mooi samen met de laatste zon. Simple zocht naar kleuraccenten en materialen van eenzelfde zachtheid. De lounge-zetel is de ideale plek om een boekje te lezen, als je naar buiten kijkt waan je je in de jungle. Wij zagen dat het goed was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *