Klinkt als een plan

Lars en Silke startten de samenwerking met Simple nog voor de realisatie van hun nieuwbouwappartement in Brussel een feit was. De eerste aanpassingen werden letterlijk op papier gemaakt. ‘Het was een enorm voordeel om al bij de planfase begeleid te worden’, vertelt Lars. ‘Op die manier vermijd je overbodige ingrepen.’ Het nieuwbouwappartement dat het koppel kocht, maakt deel uit van een groter vastgoedproject. De indeling van de appartementen werd bepaald door het globale ontwerp. ‘Voor ons zou het appartement te veel worden opgedeeld in kleine ruimtes. Simple heeft voor openheid gezorgd.’ 

Groot vs. klein

De muur tussen inkom en leefruimte werd een laag muurtje. De keuken werd opengetrokken naar de zithoek toe. De plankenvloer werd doorgetrokken tot in de keuken om zo rust en balans te bewaren. Het verwarmingselement kreeg een minder prominente plaats in de ruimte en de deur van de slaapkamer werd vervangen door een wand die aan weerszijden kan worden opengeschoven.’Niet zozeer de gewonnen vierkante meters, maar eerder het gevoel van ruimte vinden we belangrijk. Met relatief kleine ingrepen, boekten we veel resultaat. Dat is waarom we zo tevreden zijn van onze samenwerking met Simple’, klinkt het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *